Tuesday, October 4, 2016

Cum faci să meargă un telefon mobil cu două cartele SIM și un card MICRO SD în același timp !

În ziua de azi smartphone-ul a devenit un accesoriu indispensabil în viața oricărui om. Pare greu de crezut? Ei bine nu e chiar așa de greu având în vedere că primul lucru pe care îl faci atunci când te trezești este să îți verifici device-ul inteligent iar ultimul lucru înainte să mergi la culcare este același lucru. Oricât am încerca să negăm acestea fac parte din existența noastră mai mult decât ne-am imagina.

Tehnologia a avansat în ultimii ani într-o viteză amețitoare astfel că de la clasicele telefoane mobile s-a trecut la aparate sofisticate care pot fi în același timp și playere de muzică și camere foto-video extrem de performante și tablete pe care să rulezi aproape orice joc și multe altele. Cine știe ce ne va mai aduce viitorul în ceea ce privește aceaste smartphone-uri, dar un lucru este cert acestea ne vor acapara și mai mult din timpul pe care îl petrecem cu cei dragi.

O caracteristică extrem de îndrăgită de utilizatorii de astfel de telefoane este aceea că pot fi dual-sim, mai precis nu va mai fi nevoie să umbli cu mai multe dispozitive după tine ci doar cu unul singur. Din păcate unele smartphone-uri te pun să alegi între al doilea slot sim sau un card microSD care să îți mărească stocarea pe acel dispozitiv. Ei bine acum puteți să le aveți pe amândouă dacă veți urma pașii întocmai pe care îi vedeți în acest videoclip.

Pare greu de crezut dar chiar funcționează, totul este să fii foarte atent când lipești partea metalică a sim-ului pe card pentru că aceasta trebuie să fie aliniată perfect altfel se va bloca slotul unde vei introduce toată ”construcția” aceasta. Dacă ți-a plăcut ideea acestui videoclip te invit să îl distribui mai departe și prietenilor tăi de pe rețelele de socializare.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment