Monday, October 3, 2016

Patru ”Băiețași De Cartier” Îl Atacă Pe Stradă Când Se Plimba Cu Prietena Lui - Stai Să-l VEZI Ce Face În CONTINUARE !

Tu cum ai reacționa dacă te-ai trezi atacat din senin de patru băiețași de cartier fioroși, sunt convins că momentul de surprindere s-ar transforma repede în frică pentru că asemenea conflicte pot fi de-a dreptul imprevizibile. Acesta este cuvântul pe care îl putem pune și în cazul acestei întâlniri neașteptate cu băieții recalcitranți. Urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos pentru un final cu adevărat imprevizibil.

Povestea este destul de simplă aflat într-o plimbare alături de iubita sa acest băiat destul de corpolent și el este oprit la colț de stradă de patru băieți dubioși care sunt puși pe harță și care nu țin nici o clipă cont de prezența feminină. Mai mult decât atât cei doi sunt înghesuiți într-un colț și pare că totul se va transforma într-o luptă în care băiatul va încerca să își apere cu orice preț prietena.

Apariția unui polițist ar fi trebui să calmeze apele dar din contră cei patru recalcitranți îi reclamă pe cei doi că le-ar fi adresat cuvinte jignitoare și că i-ar fi amenințat cu o armă. Polițistul într-un exces de zel îl obligă pe bărbat să ducă mâinile la spate pentru a-l aresta, dar de aici lucrurile iau o întorsătură ce nu va fi uitată de prietena băiatului toată viața ei. Speriată aceasta se trezește cu prietenul în genunchi în fața sa și cu cei patru ”golănași” cântând o melodie a cărei versuri sunt de fapt cererea în căsătorie.

Vă dați seama că într-un astfel de moment după ce s-a aflat în panică totală nu prea mai avea cum să refuze și cuprinsă de emoție acceptă inelul pe deget și răspunde afirmativ cererii iubitului ei. Într-adevăr un final neașteptat și extrem de emoționant. Vă invit să distribuiți mai departe această cerere inedită de căsătorie pentru a se bucura de ea și prietenii dumneavoastră de pe rețelele de socializare.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment