Monday, October 3, 2016

Volkswagen A Prezentat La Salonul Auto De La PARIS O Mașină ABSOLUT Fantastică !

Salonul Auto de la Paris este probabil unul dintre cele mai importante momente de anul acesta în ceea ce îi privește pe producătorii de automobile și nu numai. În cele câteva zile de la deschiderea acestuia am putut să vedem o mulțime de noutăți în ceea ce privește producătorii de top la nivel mondial. Nici cei care fac mașini ”de buget” nu s-au lăsat mai prejos și au venit și ei cu multe noutăți.

Cel mai bun exemplu este cel al producătorului nostru autohton care a venit cu o schimbare așteptată de toți șoferii, mutarea claxonului pe volanul modelelor Dacia. Chiar dacă pare o banalitate această este primită de public ca o inovație pentru o mașină din clubul Dacia. Dar peste toate modelele și toate conceptele prezentate nouă ne-a sărit în ochi un model revoluționar prezentat de către cei de la Volkswagen.

Mașina aceasta este exact spre ceea ce se îndreaptă viitorul, iar dacă așa pare să arate din ce în ce mai clar atunci noi sperăm să vină cât mai repede. De ce? Păi simplu este tot cei ți-ai dori pentru a te relaxa atunci când vrei să ajungi la o destinație, mașina se conduce singură tu rămânand să fii doar privitorul acestui spectacol ce implică tehnologie cât cuprinde. Mai mult decât atât nu vei mai fi nevoit să te duci după ea în parcare pentru că dintr-o aplicație a telefonului mobil o poți chema să te ia chiar din fața casei.

Chiar dacă mașinile acestea ne sunt prezentate ca niște nave spațiale sunt convins că toate modelele sunt realizabile pentru că există deja frânturi din aceste tehnologii pe modele actuale. Totul este să vedem și dacă prețurile vor putea fi unele accesibile pentru așa ceva, pentru că deja vede că tehnologia avansată se plătește destul de scump iar cel mai bun exemplu este cel al mașinilor electrice al căror cost ajunge să fie aproape dublu decât al unei mașini cu motor normal.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment