Thursday, October 6, 2016

Râzi cu lacrimi !!! Cum încearcă să-l convingă românca asta să se dea jos de pe casă pe omul paiangen !

Nu vi s-a întâmplat niciodată atunci când ați afrimat oftând că le-ați văzut pe toate să se întâmple imediat ceva care să vă facă să reevaluați ceea ce tocmai zis? Eu sunt convins că ați pățit și voi asta pentru că și eu abia ce văzusem câteva întâmplări ”deosebite” am dat peste videoclipul pe care puteți să-l urmăriți mai jos și care vă garantez e ceva ce nu ați mai pomenit până acum nici la televizor nici pe internet.

Viața grea din România i-a împins pe din ce în ce mai mulți conaționali de-ai noștri să plece în străinătate pentru a putea face rost de bani și a se întoarce să-și ajute familiile. Aștia sunt românii care au ales calea mai grea în viață, dar după cum veți vedea există și români cărora nu prea le place munca și mai mult decât atât au pretențiile să aibă un trai decent fără să ducă lipsuri care le satisfac viciile.

Este exemplu românului din imagini care se pare că s-a supărat pe viață după ce a băut toată ziua banii de mâncare și acum supărat că nu mai are cu ce să-și întrețină în continuare starea de euforie s-a urcat pe ”turnul” cel mai înalt al unei case și amenință de zor că se va arunca de acolo. Lumea adunată și organele statului aflate la fața locului asistă parcă la o scenă de circ dar cum nimeni nu a putut să-l convingă, a venit cineva din familie să ”negocieze” condițiile renunțării la gestul extrem.

Românca asta are niște texte ”la sentiment”, texte care l-ar face invidios pe orice reprezentat de seamă al echipei de negociatori ce fac parte din organele statului. După câtă caterincă a făcut femeia de el cred că de rușine s-a coborât din ”turn” și a renunțat la gândurile negre. Dacă ți-a plăcut și ai râs când ai văzut acest videoclip atunci te invit să-l distribui mai departe și prietenilor tăi.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment