Monday, October 3, 2016

Dacă ți-e teamă să zbori cu avionul, atunci nu ar trebui să vezi imaginile astea! E ÎNSPĂIMÂNTĂTOR !

Avionul este unul dintre cele mai importante mijloace de transport în secolul 21, după părerea mea chiar cel mai important datorită vitezei superioare cu care poți ajunge la o destinație în orice condiții. Dar după cum veți vedea și în imaginile următoare chiar dacă accidentele aviatice sunt destul de rare, situațiile limită sunt destul de frecvent întâlnite și acolo se vede măiestria celor care pilotează aceste aparate.

Un astfel de moment a fost surprins de camerele fixe de supraveghere de pe un aeroport internațional important. Totul s-a petrecut la aterizare când la doar câțiva metri de sol pilotul și-a dat seama că aceasta nu va fi în deplină siguranță și a luat o decizie care cu siguranță i-a înspăimântat pe cei aflați la bordul aeronavei. Ratarea aterizării nu este un lucru neobișnuit dar dacă ați fi într-o asemenea situație probabil v-ați speria și dumneavoastră.

Vântul deosebit de puternic a făcut imposibilă prima încercare de aterizare, dar la cea de-a doua tot vântul putea să facă dezastru pe pista aeroportului. Îndemânarea piloților a făcut ca pasagerii să simtă doar o smucitură puternică și să nu pățească altceva mai grav. Așadar astfel de momente îi îndreptățesc pe cei care au frică de avion să afirme că este periculos să circuli cu acesta chiar dacă este la ora actuală cel mai sigur mijloc de transport.

Dacă aveți o asemenea experiență cu o aterizare forțată sa orice incident neprevăzut întâmplat în timpul unei călătorii cu avionul atunci vă rugăm să o împărtășiți cu noi la secțiunea comentarii de mai jos. Distribuiți mai departe prietenilor pe rețelele de socializare aceste imagini pentru a nu fi luați și ei pe nepregătite când se află într-o asemenea situație.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment