Saturday, October 8, 2016

Grăsuțul Asta O Să Te Convingă În Câteva Secunde Că Greutatea Nu Contează !

Fotbalul rămâne sportul rege la nivel mondial orice ar zice gurile rele. Lucrul acesta este ușor de intuit și datorită sumelor care se investesc în acest sport și mai ales că în ultimii ani a reușit să pătrundă în Statele Unite ale Americii, loc unde până nu de mult acesta nu avea nici o șansă în fața altor sporturi de echipă precum fotbalul american, baschetul sau chiar hockey-ul. Dar pentru a vă convinge de frumusețea acestui sport am selectat pentru voi un videoclip în care veți vedea că mărimea sau mai bine zis greutatea nu contează în fotbal.

Veți vedea că dacă există pasiune orice lucru poate fi făcut și acest lucru este demonstrat din plin de către băiatul din imagini care nu are chiar greutatea ideală pentru acest sport. În fapt el este destul de plinuț dar are câteva abilități pe care de multe ori nici pe la jucătorii profesioniști nu le vezi. Acesta are o lovire impecabilă a mingiei și cu siguranță în cele câteva minute vă va convinge și pe voi de talentul lui.

Loviturile libere sunt punctul forte al acestui puști, dar și driblingurile după cum se poate vedea în câteva secvențe le execută cu mare finețe. Din păcate greutatea nu îi permite să joace fotbal profesionist unde cu siguranță ar face senzație cu șuturile lui care au un plasament excelent.

Dacă ești pasionat de fotbal și ai un clip cu tine în care faci lucruri extraordinare precum băiatul din imagini, pune-l pe Youtube, trimite-ne link-ul și noi îl vom publica într-un articol pe blog și vei putea fi văzut de întreaga națiune. Dacă ți-a plăcut acest clip atunci distribuie-l mai departe și prietenilor tăi pe rețelele de socializare.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment