Wednesday, October 5, 2016

Cum Parchează Bogătașii Japonezi Mașinile De Milioane De Dolari... WOW

Una dintre problemele cu care ne confruntăm zi de zi mai ales în marile orașe este aglomerația de mașini care pare că de la o zi la alta devine din ce în ce mai insuportabilă. Această problemă este intens discutată la nivel mondial iar unele țări au luat și măsuri în privința asta. Astfel un prim pas este oferirea de locuri de parcare care să nu aibă legătură cu partea carosabilă care trebuie să rămână numai pentru circulația vehiculelor.

În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea cât de mult au avansat tehnologiile folosite la parcare în marile puteri ale lumii. Unde am putea să ne uităm în primul rând, păi probabil Japonia este cea mai celebră în acest domeniu pentru că această țară a introdus de zeci de ani parcările pe verticală iar acum au trecut probabil la ultimul nivel de tehnologie în ceea ce privește parcarea uneui vehicul.

Vedeți așadar cum poate un milionar japonez să își parcheze mașina chiar în zgârie-norul unde locuiește dar nu la subsol sau cine știe unde în altă parte ci chiar în livingul său. Așa ceva trebuie să recunoaștem că este visul oricăruia dintre noi să avem sub supraveghere mașina și să știm că nimeni și nimic nu poate atenta la integritatea ei. Probabil pare o aroganță pentru mulți și nu contestăm că așa este, dar să privim și partea utilă a acestei tehnologii.

Sunt convins că vor mai trece cel puțin 250 de ani până când și la noi se vor construi lucrurile pe verticală ca în țările civilizate și nu ne vom mai aglomera pe orizontală cu imobile inutile cum deunăzi am văzut zilele acestea într-un oraș de provincie. Dacă ți-a plăcut această idee japoneză distribuie videoclipul mai departe și prietenilor tăi pe rețelele de socializare.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment