Tuesday, September 6, 2016

RÂZI CU LACRIMI !!! Cum Cântă Un Arab O Melodie Românească În Mașină !

Dacă vrei să fii binedispus toată ziua, să râzi împreună cu prietenii copios atunci trebuie să vezi neapărat videoclipul de mai jos. Vă dau cuvântul meu de onoare că nu am mai râs de mult așa. Arabul din imagini a făcut senzație pe internet mai ales în rândul românilor cărora rar le-a fost dat să vadă un străin cântând cu o asemenea poftă o melodie românească. Mai mult decât atât dacă artiste precum Inna și Alexandra Stan au avut hituri în întreaga lume, ei bine Benone Sinulescu se poate lăuda și el că are fani pe tot globul acum.

Melodia cântată de acest bărbat în mașina lui luxoasă este una extrem de cunoscută la noi în țară interpretată de Benone Sinulescu și trupa Ro-mania. Cu ani buni în urmă aceasta făcea furori la noi țară, dar iată că acum în 2016 ea reușește să se facă remarcată și în străinătate ceea ce nu e puțin lucru.

Benone Sinulescu este unul dintre cei mai îndrăgiți și mai excentrici interpreți de muzică populară din România. Acesta este născut în comuna Siriu din județul Buzău și are în prezent 79 de ani. Pe parcursul carierei sale Benone Sinulescu a avut colaborări cu diverși interpreți de muzică populară dintre care cea mai cunoscută este evident Irina Loghin. După revoluția din 1989 acesta s-a adaptat cerințelor publicului românesc și a început o colaborare interesantă cu trupa etno-dance Ro-mania.

În prezent Benone Sinulescu trăește într-o comună de lângă orașul Arad în liniște și departe de tumultul orașelor mari. Acesta spune că preferă să se bucure de viața simplă în toate formele ei și de aceea a renunțat să mai locuiască în apartamentul din centrul Bucureștiului.

Sursa: Youtube.com

2 comments: