Wednesday, September 14, 2016

Cum Să Îți Încarci Smartphone-ul Folosind O Baterie Obișnuită !

În ziua de azi smartphone-ul a devenit un obiect indispensabil în viața a din ce în ce mai multor oameni. Acest lucru este ușor de demonstrat din numărul astronomic de dispozitive cu care se laudă cei mai importanți producători de pe piață că au reușit să le vândă. Așadar o mulțime de bani se duc în această industrie în zilele noastre și probabil în anii ce vor urma vom avea dispozitive din ce în ce mai avansate.

Cu toate acestea unul dintre cei mai cunoscuți useri de pe Youtube din întreaga lume vine să ne arate că atunci când rămânem fără baterie la smartphone-ul nostru și nu avem o priză la îndemână există o metodă ce ar părea imposibilă la prima vedere de a încărca un asemenea dispozitiv. Nu aveți nevoie decât de un încărcător de mașină pentru smartphone-ul vostru și de o baterie de 9 volți obișnuită.

După cum puteți vedea și în imagini bateria de 9 volți este ușor de folosit pentru că are indicat pe carcasă care este ”+”-ul și care este ”-”-ul. Tot ce trebuie să faceți voi este să conectați telefonul la încărcătorul auto iar mai apoi încărcătorul auto îl veți poziționa după instrucțiuni cu vârful în zona în care pe baterie este indicat semnul ”+” și cu legătura metalică între lateralul încărcătorului auto și ”-”-ul bateriei.

Rezultatul este de neconceput pentru mulți dar 100% funcțional și util în același timp mai ales când te afli la înghesuială și ai nevoie de câteva procente de baterie pentru a da un telefon sau a scrie un mesaj. Dacă ți-a plăcut această idee interesantă atunci nu ezita să o distribui mai departe și prietenilor tăi de pe rețelele de socializare.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment