Tuesday, September 13, 2016

A Așezat 15000 de Piese Domino 8 Zile Cu O Precizie De Ceas Elvețian - Stai Să VEZI Ce A Ieșit La FINAL !!!

Dacă v-ați săturat de vedetele autohtone, de scandaluri și de cancanuri nocive pe care le întâlnim din păcate din ce în ce mai des pe toate canalele de televiziune atunci vă recomand să vă ”rupeți” doar două minute din timpul vostru prețios pentru a vedea ceva cu adevărat impresionant. Această fetiță din Statele Unite ale Americii a reușit să construiască unul dintre cele mai spectaculoase domino-uri văzute vreodată, priviți imaginile din videoclipul de mai jos și vă veți convinge singuri.

Deși nu își dă numele ei real și se intitulează ”Hevesh5” după userul pe care l-a ales pentru canalul ei de youtube această fetiță de origine japoneză care acum locuiește în Statel Unite ale Americii este un artist în adevăratul sens al cuvântului. De ce artist? Păi foarte simplu, în ciuda faptului că domino-ul pare o joacă aceasta este considerată o artă de mulți pentru că în final ne dezvăluie de cele mai multe ori o imagine parcă desprinsă dintr-un tablou.

Pentru această ”operă” artista noastră a dat dovadă de multă răbdare pentru că a poziționat cele 15000 de piese necesare ideii sale în nu mai puțin de opt zile. Ea recunoaște că nu a stat 8 zile 24 de ore ci în acestea un total de 25 de ore, dar asta pentru că poți să îți pierzi concentrare și să distrugi totul dacă insiști să trermini într-un timp mai scurt. Așadar și pauzele își au rolul lor atunci când demarezi un proiect de o asemenea amploare.

În final pentru ca un domino să fie de succes trebuie ca toate piesele ce îl compun să cadă. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul micuței noastre artiste în final neexistând piesă care să nu fi căzut din poziția în care fusese așezată inițial. Dacă v-a plăcut acest videoclip, distribuiți-l mai departe și prietenilor voștri pe rețelele de socializare.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment