Wednesday, September 7, 2016

iPhone 7 și iPhone 7 Plus au fost lansate ! VEZI AICI cu ce SURPRIZĂ au venit cei de la APPLE !

"Este cel mai bun iPhone pe care l-am lansat vreodată”. Acestea au fost cuvintele lui Tim Cook, CEO-ul celor de la Apple, în deschiderea evenimentului ce a avut loc miercuri. Lansarea celor mai noi gadgeturi ale gigantului american s-a desfășurat în San Francisco și a adus probabil cel mai așteptat smartphone al anului 2016, iPhone7. Alături de acesta a fost lansat ”fratele mai mare” iPhone 7 Plus și noua generație de ceasuri iWatch.

Zvonurile apărute în ultima perioadă au fost confirmate odată cu lansarea lui iPhone 7, astfel că de acum înainte nu vom mai avea portul pentru Mufa Jack 3.5mm, căștile conectându-se prin același loc prin care este încărcat telefonul cu cablul Lightning. Este un moment am putea spune istoric care a creat deja primele nemulțumiri, dar ca răspuns, cei de la Apple au introdus în pachetul noului iPhone un adaptor pentru a putea conecta în continuare căștile ce dispun de vechea mufă.

În afară de modificarea aceasta istorică, la exterior doar lipsa antenelor de pe spatele dispozitivului pare să fie singurul lucu notabil. Trecând la interior avem și aici câteva diferențe importante față de modelul precedent. În primul rând trebuie să vă spunem că acesta este primul iPhone din istorie rezistent 100% la apă și praf venind cu standardul IP67 care îi conferă o protecție la scufundare 30 de minute la adâncimea de un metru. Bateria este de acum mai puternică decât cea la modelele 6s și 6s Plus și are o autonomie cu până la două ore mai mult față de ele.

În ceea ce privește performanțele hardware iPhone 7 și iPhone 7 Plus sunt echipate cu cel mai nou procesor de la Apple A10 Fusion. Acest procesor este format din patru nuclee două dintre ele lucrând la frecvențe joase pentru aplicațiile ce nu necesită foarte multe resurse.

Am lăsat la sfârșit specificațiile camerelor ce echipează cele două telefoane și asta pentru că de data aceasta nu mai avem același tip de cameră pe ambele dispozitive. iPhone 7 vine cu o cameră de 12 megapixeli, cu un senzor f/1.8 cu 6 lentile și stabilizator optic. Acesta este cu 60% mai rapid decât predecesorul și cu 30% mai eficient. Camera de pe iPhone 7 Plus este de fapt una duală. Fiecare dintre cele două au tot 12 megapixeli, una este de tip ”wide” 28mm, iar cea de-a doua este denumită ”telephoto” 56mm, combinate ele pot atinge un nivel ridicat de profunzime a fotografiilor.

Acestea sunt noile iPhone 7 și iPhone 7 Plus și vin și cu două culori noi: Negru și ”Jet Black”. Variantele de stocare de anul acesta au crescut și sunt de 32GB/128GB/256GB. Cea mai ieftină versiune a noului iPhone va costa 649 Dolari, iar în România va fi disponibil probabil spre sfârșitul lunii septembrie.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment