Wednesday, September 14, 2016

Ce Se Întâmplă Atunci Când Vrei Să Sperii Pe La Spate UN TIGRU !

Dacă te-ai săturat de sporturi extreme ai putea să încerci ceea ce a încercat celebru pilot de formula 1 Lewis Hamilton într-una dintre rezervațiile de tigri din Mexic. Acesta a vrut să facă o glumă care să devină virală pe internet și iată că a reușit deși să fim serioși șansele să se termine destul de rău erau destul de mari mai ales când interacționezi cu animale extrem de periculoase precum sunt tigrii.

Chiar și un tigru dresat poate deveni imprevizibil la un moment dat și au fost nenumărate cazuri mai ales cu cei de la circ cărora li se aplică destul de des corecții de către îngrijitor. Aici totuși în final lucrurile au ieșit bine deși după cum se vede și în reacția lui Lewis acesta s-a speriat și el destul de tare am putea să spunem chiar mai tare decât a făcut-o tigrul care la final avea doar chef de joacă.

Așadar pentru amatorii de lucruri periculoase nu încercați să faceți așa ceva la circ, la zoo sau în oricare loc pentru că nu se știe dacă veți avea același noroc și mai mult ca sigur vă puteți trezi atacați și sfâșiați de un asemenea exemplar. Tigri nu sunt niște pisicuțe mai mari chiar dacă fac parte din familia felidelor fiind una dintre speciile genului Panthera. Tigrul este cea mai mare felină de pe Pământ și pe locul al treilea după ursul polar și cel brun în topul răpitorior.

Tigrul siberian care este și cel mai mare și mai frumos exemplar poate să ajungă doar în prima jumătate de an de la naștere la dimensiunile unui leopard matur. Caracteristica de bază a tigrilor sunt dungile de obicei de culoare neagră a căror amplasare depinde de la un exemplar la altul. Corpul acestora este special adaptat vânătorii având colți de dimensiuni mari și o vedere pe timp de noapte de 6 ori mai bună decât a unui om.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment