Tuesday, September 6, 2016

Vameșii Stăteau Cu Gândul La Ce Șpagă Să Mai Ia - Dar Stai Să Vezi Pedeapsă De La Dumnezeu !

Există o legendă prin care se spune că nu există vameș sărac și nici vameș cinstit. Acest lucru din tot ce am putut urmări până acum la noi în țară pare să confirme această zicală, rămâne pe viitor să vedem dacă vom descoperi ”specimene” care să iasă din acest tipar. Dar până atunci vă invit să urmăriți în imaginile din videoclipul de mai jos o întâmplare ce pare a fi o pedeapsă divină pentru un grup de vameși foarte plictisiți.

Camerele de supraveghere sunt îndreptate chiar spre biroul de lucru al acestora dar se pare că nu îi deranjează cu nimic și nu se sinchisesc să își facă de treabă. După cum putem observa este clar că aceștia nu sunt români, dar mai mult ca sigur și în alte țări există oameni care nu fac onoare acestei meserii. În schimb lucrurile iau o turnură cu consecințe nebănuite în momentul în care unul dintre cei trei vrea să iasă până afară.

Ghnionul face ca acesta să pășească spre ieșire iar plăcile care susțineau podeaua locației unde se afla să cedeze sub greutatea picioarelor sale. Partea și mai ciudată este locul unde a căzut, pentru că pur și simplu parcă a fost înghițit de pământ împreună cu scaunul pe care stătuse până atunci. Putem vorbi așadar de un fel de pedeapsă de la Dumnezeu pentru, numai el știe ce lucruri necinstite comise.

Un comentariu amuzant la acest clip al unui utilizator a fost ” Acolo își țineau banii de șpagă ”, pare greu de crezut dar probabil nu este exclus în totalitate având în vedere că în România șpăgile erau colectate în coșurile de gunoi aflate sub birourile acestor funcționari ai statului care aveau cu totul alte preocupări decât cele atribuite prin lege pentru respectarea acesteia.

Sursa: Youtube.com

1 comment: