Tuesday, September 6, 2016

Tractorul Autonom Care Face Toate Muncile Agricole SINGUR Apăsând Doar Un Buton !

Dacă vă îndoiați vreodată că în secolul XXI agricultura nu va mai însemna cea mai importantă ramură pentru omenire atunci v-ați înșelat. Agricultura a fost și va rămâne principala preocupare a omului de milenii întregi. Importanța ei este destul de simplu de înțeles pentru că fără a produce hrană omul nu ar supraviețui și cu toată tehnologia dezvoltată șansele acestuia de a mai popula planeta ar deveni egale cu zero.

Așadar trebuie să acordăm o importanță deosebită acestei ramuri a economiei mondiale, iar lucrul acesta îl veți putea vedea și în imaginile din videoclipul de mai jos. Aici se va vedea până unde a progresat tehnologia chiar și în acest domeniu apărut acum câteva mii de ani. Dacă până acum eram obișnuiți cu vechile tractoare și alte utilaje destul de rudimentare iată că îmbinarea tehnologiei informatice cu cea mecanică a rezultat într-un vehicul cu adevărat spectaculos.

Tractorul Autonom, mai precis un vehicul agricol care spre deosebire de tot ce a fost construit până acum se poate dirija de la distanță fără ca un om să se afle la bordul lui. Cu ajutorul unei tablete și a unui soft extrem de bine dezvoltat acesta se va mișca cu o precizie demnă de invidiat chiar și de cel mai bun conducător auto. Așadar viitorul arată destul de bine în ceea ce privește econonisirea de energie și automatizarea a din ce în ce mai multor munci făcute până acum exclusiv cu ajutorul direct al omului.

Să sperăm că această tehnologie va fi adoptată și la noi în țară, pentru că în România după cum bine știți încă suferim la capitolul tehnologizare mai ales în domeniul agriculturii. Datorită programelor greu implementate de ajutorare a fermierilor în achizițonarea de tehnologie de ultimă generație pentru buna desfășurare a activității nu putem exploata cum trebuie bogăția pe care natura ne-a lăsat-o și anume solul fertil și extrem de propice pentru toate tipurile de culturi importante.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment