Friday, September 2, 2016

Cât de nesimțită să fii? Fii ATENT ce face MIREASA asta la propria ei nunta !

Orice om visează să aibă o nuntă ca în povești, perfectă sau în orice caz aproape perfectă, dar ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos este cu adevărat inadmisibil. Știu că mulți dintre dumneavoastră mă vor acuza că am fost dur în limbaj la adresa miresei din aceste imagini, dar înainte de aceasta eu zic să vă puneți măcar pentru câteva secunde în pielea mirelui și sunt convins că în final îmi veți da dreptate.

Se pare că această nuntă nu a însemnat totul pentru femeia asta pentru că altfel ar fi avut mai mult respect pentru ”alesul inimii” sale și nu l-ar fi ”umilit” în fața tuturor invitaților și a ofițerului stării civile. Cu un gest care mai degraba te face să te gândești oare ce a fost în mintea bărbatului când a vrut să o ia pe aceasta de soție, a sfidat toate legile bunului simț existente până atunci.

Și-a plasat smartphone-ul la îndemână, mai precis cum rochia nu are buzunare și l-a pus la loc ferit de ochii lumii și l-a scos în cel mai nepotrivit moment, chiar în momentul când ofițerul de la starea civilă citea câteva pasaje despre căsătorie pe care nici nu le-a băgat în seamă. Probabil că nici nu le va respecta în viitoare ei căsnicie, dacă este foarte clar că pe soțul ei nu îl respecta dinainte să fie căsătoriți legal.

Mirele s-a văzut așadar și el într-o postură jenantă și experesia feței pare să ne indice că orice cuvânt este de prisos în acest caz. El se pare că s-a consolat și că asta e n-are ce să facă trebuie să se căsătorească cu ea. Voi ce părere aveți de mireasa asta ? N-ar fi meritat ea să fie lăsată în fața altarului plângând pentru lipsa ei de respect în fața mirelui ?

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment