Saturday, September 3, 2016

Au Cumpărat Acest CAL Cu 11 Milioane De Dolari, Dar Când Vezi Acest Exemplar MAGNIFIC O Să Înțelegi De Ce Costă Atât De Mult

Dacă iubești animalele atunci ai deschis articolul care trebuie, pentru că vei vedea în imaginile din videoclipul de mai jos probabil cel mai frumos exemplar de armăsar Friesian din toate timpurile. Mulți au votat în revistele de specialitate acest cal drept cel mai frumos animal din lumea întreagă. Însă deși introducerea lui pare a fi exagerată vă veți convinge singuri de superbitatea acestui exemplar.

Numele lui este Frederik cel Mare și nici nu ai cum să contești acest lucru pentru că la prima vedere a lui vei exclama ”Vai cât de mare poate să fie”. Dar statura impunătoare nu este singura calitate a acestuia, frumusețea trăsăturilor sale este ceea ce îl face atât de clebru în întreaga lume. Are într-adevăr o piele pe care probabil nu ai văzut-o vreodată la un cal adevărat și acest lucru se datorează bineînțeles și celor care îl îngrijesc cu foarte mare atenție.

Prețul acestui exemplare este estimat la aproximativ 11 milioane de dolari făcândul astfel unul dintre cele mai scumpe, dacă nu cel mai scump animal de pe Pământ. Este de prisos să vă mai spun că expunerea sa mediatică de care se bucură aduce venituri substanțiale celor ce îl dețin, iar aceștia i-au creat lui Frederik chiar și o pagină de Facebook unde are aproximativ 50.000 de fani.

WOW... cred că este cel mai potrivit lucru să exclami atunci când vezi un asemenea exemplar și nu exagerăm când spunem că așa ceva reprezintă o raritate din toate punctele de vedere, într-o lume în care atenția către animale din partea oamenilor este din ce în ce mai scăzută. Dacă ți-au plăcut și ție imaginile cu acest armăsar pur-sânge atunci nu ezita să distribui mai departe videoclipul prietenilor tăi.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment