Thursday, September 8, 2016

Are Doar 12 Ani Dar Trage Cu Sniper-ul Mai Bine Decât Un LUNETIST Profesionist ! Fii ATENT Ce Face Fetița ASTA !

Una probabil dintre cele mai grele și periculoase meserii din lume este aceea de lunetist. Este lesne de înțeles de ce lucrurile sunt așa iar pentru asta nu voi zăbovi mai mult asupra subiectului, dar vă voi invita să urmăriți cu atenție imaginile din videoclipul de mai jos pentru că veți descoperi probabil cel mai neobișnuit lunetist pe care l-ați văzut sau de care ați auzit până acum.

Această fetiță în vârstă de 12 ani în ciuda vârstei fragede ar face invidios chiar și un profesionist. Vă veți convinge singuri de ce din cele câteva încercări de aochi ținta pusă la diferite distanțe. Dacă distanța de 250 de yarzi nu pare una foarte mare și se presupune că e ușor de nimerit o asemenea țintă, atunci cea de 1000 de yarzi care sunte echivalentul a aproape unui kilometru are trebui să vă impresioneze.

Pentru a fi un bun lunetist în afară de sânge rece de care orice persoană își alege o asemenea meserie, trebuie în plus să ai o stăpânire de sine exemplară, pentru că aceasta este cheia succesului în atingerea țintelor aflate la foarte mare depărtare. Bineînțeles ca și în cazul oricărui alt tip de meserie pentru aceasta ai nevoie de un antrenament continuu pentru a-ți ține în permanență la cel mai înalt nivel aptitudinile fizice și psihice.

Dacă ți-a plăcut demonstrația făcută de această micuță de numai 12 anișori, atunci distribuie mai departe acest videoclip și prietenilor de pre rețelele de socializare. Cine știe poate așa se vor îndrepta din ce în ce mai mulți tineri spre o astfel de meserie în care o țară pentru securitatea ei are nevoie permanent de oameni bine pregătiți.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment