Tuesday, September 6, 2016

SIMPLU și RAPID - Cum Cureți O Portocală INTEGRAL În Doar 5 Secunde !

Portocalele sunt unele dintre cele mai îndrăgite fructe din lume. Rar am întlânit până acum oameni să spună că nu le plac portocalele. Unul dintre lucrurile care este posibil să nu îți placă atunci când trebuie să mănânci o portocală este curățarea de coajă a acesteia, dar în întâmpinarea voastră venim cu un produs revoluționar care îți curăță orice portocală în doar câteva secunde.

Chiar dacă vei spune că există oameni care curăță portocale manual mai rapid decât mașinăria asta, ei bine sunt convins că aceștia nu o fac integral și veți vedea imediat la ce mă refer. Între coaja portocalei și pulpa acesteia există un strat subțire de culoare albă care o acoperă și care se desprinde foarte greu de aceasta. Cu mâna liberă îți va lua o veșnicie să îndepărtezi acel strat care de multe ori poate să te vitregească de adevărata savoare a fructului.

După cum puteți observa și în imaginile din videoclip, acest robot special nu numai că îndepărtează coaja într-un mod spectaculos dar revine și asupra stratului dintre aceasta și pulpă și îl îndepărtează dintr-o singură mișcare, fără să facă mizerie sau să se piardă din gust. Așadar dacă și ție îți plac portocalele îți vei dori un aparat din aceasta care să facă toată treaba pentru tine și tu să te bucuri doar de savoarea lor.

Portocalele sunt extrem de iubite de atleți pentru faptul că sunt foarte ușor digerabile și oferă bineînțeles și o cantitate de energie. Nutriționiștii din întreaga lume le recomandă oamenilor să consume minim o portocală pe zi pentru că pe lângă vitalitatea pe care o oferă aceasta are beneficii extrem de importante pentru sănătate cum ar fi prevenirea cancerului, a bolilor renale și reducerea colesterolului.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment