Friday, September 2, 2016

Cel mai bun MAGICIAN de la X FACTOR - E IREAL ce a făcut în fața juriului !

Când te gândești la concursurile care au apărut în ultimii ani precum ”Românii au Talent”, ”XFactor”, ”Vocea României” îți vin în minte în principal concurenții cu cele mai bune interpretări muzicale. Ei bine peste ocean regulile sunt un pic diferite, și cei mai cunoscuți concurenți nu sunt nici pe departe cei cu o voce deosebită, ci aceia care au anumite abilități fizice sau psihice de invidiat. În cazul de față vă veți convinge singuri după ce veți urmări imaginile din videoclipul de mai jos.

Smothini, este un concurent ce a intrat în istoria XFActor din întreaga lume cu numărul lui de magine din audiții. Așa ceva nu a mai fost făcut până acum și nu neapărat datorită unicității numerelor de iluzionism care multore li se vor părea banale ci mai ales locului unde le execută chiar în fața juriului extrem de atent și extrem de pretenițios al emisiunii-concurs desfășurată în Statele Unite ale Americii.

Dar chiar și niște jurați care pot spune că le-au văzut pe toate în materie de concurenți pe scena X Factor au rămas pur și simplu cu gura căscată la ceea ce le-a făcut acest magician în adevăratul sens al cuvântului. Numărul inițial cu cărțile de joc a fost doar o simplă încălzire pentru ceea ce a urmat, deși și acesta a fost executat cu o precizie ce nu ți-a lăsat nici o șansă să îți dai seama cum a făcut toată ”șmecheria”.

Punctul culminant a fost atins în momentul în care a ascuns sarea turnată din solniță într-o palmă și a făcut-o să reapară în cealaltă palmă, la fel și cu sucul uneia dintre membrele juriului. Interesant nu-i așa? Dacă ți-a plăcut acest număr de magie adevărată, si sunt sigur că ți-a plăcut, atunci distribuie mai departe acest videoclip și prietenilor tăi pentru a se bucura și ei de acest moment unic.

Sursa: Youtube.com

1 comment: