Sunday, February 16, 2014

Ești Un GENIU Adevărat Dacă Poți Rezolva Problema Asta

De multe ori mulți dintre dumneavoastră ați fost puși în situația poate un pic jenantă de către un prieten în care să rezolvați un anumit test de inteligență, de pricepere sau de orice alt tip și să nu puteți să dați nici măcar o rezolvare corectă. Ei bine acum puteți să le faceți voi prietenilor o farsă punându-i să rezolve acest test care deși la prima vedere pare simplu nu este deloc așa.

Trebuie să vă spun de la început că deși nu este un test greu peste 90% din populația globului nu reușește să dea un răspuns corect acestei provocări. Dar nu trebuie să disperați pentru că aveți rezolvarea chiar în imaginile din videoclipul de mai jos. Cu toate acestea vă recomand întâi să încercați să rezolvați singuri iar abia apoi să vă uitați la rezolvarea explicată de autorul nostru.

Testul acesta a fost creat de unul dintre cei mai deștepți oameni din istoria omenirii și anume matematicianul Alfred Dominik care a fost una dintre figurile reprezentative ale secolului al optsprezecelea. ”Mulți nu vor putea să rezolve acest test care pare destul de simplu la prima vedere, dar la o cercetare mai amănunțită veți vedea că nu este destul de complicat să găsești cea mai bună solție”. Acestea au fost cuvintele lui în ultimele sale momente de viață când a fost întrebat cu privire la el.

Milioane și milioane de oameni au încercat rezolvarea acestui test de-a lungul timpului din toate colțurile lumii iar concluzia generală a fost în rezolvarea acestuia că fiecare trebuie să apeleze la cea cunoscută ca latura creativă a gândirii.

Internetul a făcut ca mult mai multe persoane să aibă acces la explicațiile acestui test în privința rezolvării lui, dar de-a lungul secolelor mai ales la început multora le-a fost greu să dea un răspuns exact astfel că a rămas cunoscut ca testul pe care doar 6,43% din populație îl pot rezolva fără un ajutor extern. Voi ați reușit să-l rezolvați ?

3 comments: