Wednesday, October 7, 2015

Top 5 Cele Mai Ciudate Arme Din Istorie !!!

Pregătiți-vă să vedeți ceva ce probabil mulți dintre dumneavoastră nici nu știau că există. Oamenii deși întotdeauna și-au manifestat dorințele de pace au dezvoltat aproape de fiecare dată în secret arme din ce în ce mai periculoase capabile să provoace daune cu rapiditate, ușurință și la distanțe mari. În imaginile pe care le veți putea urmări în videoclipul de mai jos veți face cunoștință cu cele mai ciudate arme din istoria omenirii.

Arma reprezintă obiectul conceput încă din cele mai vechi timpuri pentru a răni, omorî, dezarma sau imobiliza cealaltă parte implicată în confict. Conform legilor de pe teritoriul României arma este obiectul care determina lansarea unuia sau mai multor proiectile, substanțe explozive etc. Este evident că textul acestei legi nu se referă la absolut toate tipurile de arme.

După modul acestora de acționare sau din punct de vedere tehnic și medical armele sunt clasificate după cum urmează în arme clasice, arme nucleare, arme biologice, arme chimice, arme psihologice. Spre exemplu arma psihologică se referă la totalitatea modalităților care au ca scop demoralizarea persoanelor implicate într-un anumit confict. Chiar și virusul informatic poate fi considerat o armă, din categoraia electronicelor acesta distrugând date cu caracter important într-un computer.

Armele din punct de vedere al persoanelor care le utilizează se pot clasifica în: arme de vântăroare, arme personale și armament militar. La nivelul întregii lumi industria de apărare este una dintre cele mai importante industrii anual fiind repartizate sume uriașe pentru construirea și dezvoltarea de armament cu caracter militar.

No comments:

Post a Comment