Friday, October 16, 2015

Imaginile Care Îți Arată Cu Adevărat Ce Se Întâmplă În România !!!

Conform zicalei țara tuturor posibilităților ar trebui să fie considerată Statele Unite ale Americii dar după ce veți vedea imaginile din videoclipul de mai jos vă veți schimba cu siguranță părerea și România va trece în locul acesteai fiind orice posibil aici, dar mai degrabă într-un sens rău decât unul la care ne-am fi așteptat.

După cum veți vedea în imagini sunt lucruri care în România întrec orice imaginație și probabil că din această cauză nivelul de trai încă lasă de dorit pentru că schimbările trebuie să înceapă de la omul de rând de jos în sus și nu de sus în jos așa cum așteptăm cu toți de atâția ani de zile.

Probabil aceasta este și cauza datorită căreaia tot mai mulți conaționali de-ai noștri aleg să plece în alte țări cu o economie mai dezvoltată dar și cu o cultură a lucrurilor în ordine și a bunului simț. Așadar nu este de blamat nimeni care face așa ceva mai ales că după ce vezi imagini precum cele din videoclip sau întâlnești probabil altele și mai și în viața de zi cu zi cu siguranță îți vine să îți strângi toate lucrurile de aici și să pleci unde vezi cu ochii.

Clipul conține pe lângă câteva secvențe amuzante cu lucruri românești autentice o serie de imagini care sugerează superficialitatea de care dau românii câteodată și faptul că probabil ori nu gândesc atunci când fac unu lucru sau cealaltă situație când le este chiar și lene să se apuce de el.

No comments:

Post a Comment