Thursday, October 29, 2015

Când L-au Văzut Cum Arată Nu Știau Ce Să Creadă Dar Când A Început Să Cânte I-a Blocat Pe Toți !!!

Show-ul de televiziune ”The Voice” din Statee Unite ale Americii a început să câștige din ce în ce mai mult teren în fața binecunoscutelor emisiuni rival precum X Factor și ”America's Got Talen” asta pentru că au apărut concurenți din ce în ce mai de calitate în contextul în care numărul care se prezintă a rămas constant pentru această emisiune concurs. Vă veți convinge de calitatea vocii concurenților după ce îl veți auzi pe tânărul din imaginile din videoclipul de mai jos.

Concurentul se numește Jordan Smith și i-a impresionat pe jurați de la prima apariție. Acesta a întors toate cele patru scaune atunci cu interpretarea melodiei artistei Sia. Jurații au rămas surprinși cum un bărbat poate cânta o melodie interpretată de o voce feminină cu atâta acuratețe și de o asemănare izbitoare. Mulți dintre cei care au auzit acea interpretare au afirmat că acesta va fi câștigătorul marelui premiu.

Dar în următoarea etapă eliminatorie Jordan a avut de înfruntat un concurent cu o voce chiar foarte bună. Nu s-a lăsat intimidat în ciuda vârstei sale fragede și a ales o melodie foarte complicată pentru care trebuie un talent și o tehnică muzicală extrem de bună mai ales pentru interpretarea refrenului.

Când a început să cânte a părut că ezită dar în scurt timp le-a demonstrat tuturor de ce merită să fie printre candidații la marele premiu. Jurații au fost pur și simplu fermecați de vocea și interpretarea lui încă o dată iar concurentu cu care se afla în duel direct părea că spune din privire asta e meriți să mergi mai departe.

No comments:

Post a Comment