Sunday, October 18, 2015

Cel Mai Tare Lucru Pe Care Poți Să-l Faci Folosind 3 Cuțite Și Un MĂR !!!

De multe ori atunci când auzim expresia ”Artă culinară” ne gândim că denumirea asta este dată așa pompos pentru o rețetă delicioasă sau pentru un preparat mai neobișnuit. Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos este dovada clară că atunci când vine vorba de bucătărie lucruile care le faci aici pot fi catalogate cu adevărat artistice.

Probabil că dacă nu ați făcut dumneavoastră acasă, într-una dintre ieșirile la restaurant fie pentru o ocazie specială sau doar așa pur și simplu ați văzut diferite aranjamente ale farfuriilor în care anumite fructe sau legume aveau forme diferite de cum erați obișnuiți cu ele de obicei. Această artă a sculptatului în fructe sau legume este cu adevărat ridicată la rang de artă de unii bucătari.

Bineînțeles că o asemenea activitate cu rezultate atât de spectaculoase implică și multă muncă care trebuie executată cu o finețe desăvârșită pentru ca preparatul să arate ca dintr-o poză a unei reviste. Dar această muncă de migală este întotdeauna răsplătită cu rezultatul final care pare desprins din altă lume.

Ceea ce puteți vedea în aceste imagini este arta decorarii cu ajutorul fructelor. Dacă veți urma întocmai pașii și procedura prezentată de bărbatul din imagini veți putea obține și dumneavoastră o asemenea minunăție doar din măr. Procedeul nu este complicat dar implică foarte multă muncă migăloasă și foarte multă atenție din partea celui care îl execută. Cu toate acestea rezultatul este unul cu adevărat spectaculos după cum puteți observa și dumneavoastră.

No comments:

Post a Comment