Wednesday, October 14, 2015

METODA Prin Care Tai CEAPĂ Fără Să Mai Îți Dea Lacrimile !!!

Ceapa este una dintre cele mai utilizate legume din întreaga lume pentru gătit. Astfel că este foarte greu să nimerești rețete pentru care să nu fie necesară tăierea unei cepe. Dar ce se întâmplă atunci când încerci să cureți și să tai o ceapă? Acest lucru îl știe toată lumea și de aceea mulți se feresc să mai găteasc gândindu-se la ororile pe care le au de suportat atunci când trebuie să pregătească ingredientul pentru rețeta aleasă. În imaginile din videoclipul de mai jos în schimb veți învăța cum să scăpați de acestă neplăcere definitiv și cum va devenit curățatul cepei de acum încolo o simplă joacă de copii fără să mai resimțiți nici o neplăcere în ochi.

Bărbatul acestea vă arată că nu este necesar precum în alte tutoriale să înmuiați ceapa în apă, să o puneți la congelator, să puneți sare pe lama cuțitului sau chiar să aprindeți o lumânare lângă tocător. Toate aceste metode pe lângă faptul că vă vor face să păreți ciudat în fața celor care vă văd cum gătiți nu sunt garantate 100% că funcționează și s-ar putea să vă fi chinuit pur și simplu degeaba.

Tot ceea ce trebuie să faceți este să luați un cuțit cu lama subțire și să efectuați o primă tăietură în partea inferioară a cepei prin care să scoateți practic zona acesteia care vă cauzează lacrimile de fiecare dată când o tăiați. După aceea tot ceea ce trebuie să faceți este să tăiați după bunul plac partea care a rămas întreagă și astfel ați obținut cea mai eficientă metodă prin care ați prevenit vărsarea oricărei lacrimi în timpul gătitului.

Dacă ați încercat metoda și a funcționat atunci distribuiți acest clip mai departe și prietenilor pentru a beneficia și ei de cunoașterea rezolvării în problema tăierii unei cepe fără a mai avea ochii în lacrimi.

No comments:

Post a Comment