Sunday, July 12, 2015

Singura DACIE 1300 cu TRACȚIUNE 4X4 și motor TURBO !!!

Doamne măiculițăăă !!! Ce poate să facă drăcia asta !!! Asta este singurul lucru la care te poți gândi în momentul în care vezi o astfel de prezentare a unei mașini vechi, însă cu rădăcini adânci românești, care fie că vrem, fie că nu vrem, ne face să fim mândrii de ea și este un expozant al brandului de țară peste tot în lume pe unde este vândută.

În clipa în care te urci la volanul unei dacii, nu ești lovit de către luxul care ar fi putut să te înconjoare dacă ai fi ales un alt model de mașină sau chiar o mașină nișată pentru un public mai bogat, însă ceea ce te uimește, este durabilitatea și fiabilitatea unei astfel de mașini. Ea nu este construită ca să te lase WOW, ca să zic așa, din primul moment, nu, ea este realizată pentru a putea să îți transporți mărfurile, fie ele de orice dimensiune și să călătorești alături de prieteni și familie în niște condiții oarecum decente, să aibă un consum mic, să nu fii nevoit să îți înlocuiești prea des părți stricate ale mașinii, așa zisele consumabile să nu se ”cosume” prea repede ci exact să dureze cât trebuie și pe lângă asta să îți poți permite să călătorești distanțe lungi alături de cei dragi fără să ai probleme.

Ei bine, acești tineri au decis să ducă distracția la nivelul următor, ei nu au avut treabă cu o Dacia Logan, Sandero, sau despre ce vorbeam eu mai sus, ci au pus un motor turbo pe o Dacia 1300 și după câte puteți să vedeți cu toții, această distracție este din plin savurată de către toți cei prezenți la locul faptei, ei au decis împreună cu prietenii să se bucure, să tureze mașina și să se dea cu ea prin zăpadă până în momentul în care se plictisesc de tot de mașină sau se duce benzina și rămâne gol rezervorul.

Pe mine m-a distrat copios vizionarea acestui videoclip și am fost foarte încântat de modul în care și-au tunat aceste persoane propria mașină, sper ca și dumneavoastră să aveți aceași părere cu a mea și să vă fi făcut o bucurie să priviți acest videoclip.

No comments:

Post a Comment