Tuesday, June 30, 2015

Cum Să Conduci un Range ROVER cu ajutorul unui Smartphone !!!

În ultimii ani tehnologia s-a dezvoltat cu o viteză amețitoare. Lumea întreagă nu se aștepta ca toate informațiile să ajungă la utilizator cu o simpla apăsare cu degetul.Pe cât de mult au avansat aceste tehnologii pe atât de fascinante au devenit utilizarile lor în viața de zi cu zi a oamenilor.

Smartphone-ul a ajuns pentru majoritatea dintre noi un lucru indispesnabil. Fie că îl utilizăm ca telefon fie că îl utilizăm pentru a captura momente din viața noastră fie că îi utilizăm aplicațiile este greu să spunem că se mai poate trăi fără el în zilele noastre.

Este și cazul celor de la compania de mașini Land Rover. Aceștia au dezvoltat o aplicație care v-a revoluționa industria de automobile. Ce face mai precis această aplicație? Foarte simplu cu ajutorul unui smartphone șoferul se poate conecta la mașină și o poate utiliza la viteze reduse.

Care este utilitatea acestei aplicații? Gurile rele vor spune că este doar un moft dar la o cercetare mai atentă a lucrurilor ne vom da seamă că utilitatea ei este una destul de însemnată. Poți conduce o mașină pe un drum accidentat din afara ei pentru a evita eventualele zgârieturi, poți să parchezi sau să scoți mașina din parcare fără a mai exista riscul să deschizi portiera și să zgârii alte autovehicule în locurile strâmte si multe alte feluri de utilizare.

Așadar putem spune că tehnologia se îndreaptă spre lucrui care păreau cu totul și cu totul de filme științifico-fantastice în urmă cu ceva ani. S-a ajuns astfel ca mașinile să se conducă singure sau să fie conduse din exterior lucru ce probabil părea imposibil când au fost inventate cu ani în urmă.

No comments:

Post a Comment