Saturday, June 13, 2015

Cea Mai Amuzantă Reclamă Pentru Autoturismul Dacia Din Toate Timpurile

Tot românul cunoaște cel puțin o glumă despre celebra mașină autohtonă, Dacia. De la bine cunoscuta zicală: Dacă ai bani ia-ți alta până la cele mai răutăcioase, de genul: cazan cu patru roți toate au apărut din dorința noastră de a ironiza un produs românesc care poate nu merita un astfel de tratament.

În videoclipul de mai sus puteți să vedeți o satiră în purul stil românesc. Băieții care s-au gândit să facă această reclamă la Dacia autohtonă probabil nu sunt printre cei mai mari fani ai mărcii și au vrut să o pună într-o lumină proastă. Ceea ce a ieșit vă lăsăm pe voi să apreciați dacă băieții chiar au umor sau doar caterincă ieftină.

Dacia reprezintă marca de autoturisme cea mai cunoscută peste hotare din România. Putem afirma că în jurul Dacia s-a dezvoltat industria autohtonă în ceea ce privește producerea automobilelor în serie.Dacia a luat ființă în anul 1966 prin deschiderea fabricii de automobile din Colibaș, județul Arges. Chiar de la deschidere au fost stabilite relații de colaborare cu concernul francez Renault, relații care în final au adus și la recunoașterea internațională a mărcii.

Primul model din istoria Dacia a fost cel 1100. Modelul a fost vândut în perioada anilor 1968 și 1971 pentru ca mai apoi să fie lăsat în urmă de mult mai celebrul model 1300 care a apărut pe piață la finalul anului 1969. Aspectul acesteia era unu cu mult peste modelul de început ceea ce a reprezentat un succes și a atras încântare chiar și celor mai vehemenți critici la momentul respectiv.

În prezent face parte din concernul francez Renault și produce autoturisme de serie atât sub siglă proprie cât și sub sigla producătorului francez. Reinventarea mărcii a venit o dată cu apariția modelului Logan în anul 2004 iar de atunci s-a cunoscut un real progres de la an la an în ceea ce privește apariția unor modele și tehnologii de echipare noi.

No comments:

Post a Comment