Tuesday, July 7, 2015

A Umplut O Tigaie Mare Cu Ceapă - Ce a Ieșit La Final Îți va Lăsa Apă În Gură

Când spunem ceapă ne gândim instant că aceasta te face să plângi când o tai și că îți face respirația neplăcută când te afli în preajma celorlalți. Chiar dacă pare că ceapa aduce mai mult lucruri incomode oamenilor decât utile puțini dintre dumneavoastră știu probabil că ceapa este de fapt cea mai utilizată legumă la nivelul globului pământesc. Ce o face așa de îndrăgită și nelipisită de la aproape orice mâncare? Veți vedea în minutele ce urmează din videoclipul de mai jos.

Acest bucătar a găsit o metodă perfectă de a transforma un kilogram și jumătate de ceapă curățată în ceva cu totul și cu totul delicios. Rețeta se numește supă cremă de ceapă franțuzească și te îmbie numai privind la ea. Ingredientele de care aveți nevoie sunt următoarele: 6 cepe mari, 6 căței de usturoi, o jumătate de pachet de unt, o jumătate de ceașcă de vin alb sec, 3 cești de supă de pui, 3 cești de supă de vită, o linguruță de muștar Dijon, o baghetă franțuzească, o ceașcă de brânză elvețiană rasă și o jumătate de ceașcă de parmezan ras. Toate aceste ingrediente se vor contopi într-un preparat delicios a carui gust vă va cuceri pe loc.

În videoclip puteți urmări întregul proces prin care bucătarul nostru folosește toate ingredientele menționate mai sus pentru a da acea minunată formă finală a preparatului.

Ceapa este o legumă ce provine din regiunea Asiei partea centrală și de vest locația precisa fiind undeva unde se află în zilele noastre statul Afganistan. A fost descoperită acum aproximativ 5000 de ani fiind așadar considerată printre cele mai vechi plante de cultură. În perioada Egiptului Antic aceasta reprezenta simbolul vieții veșnice din cauza formei sale sferice și a inelelor concentrice.

No comments:

Post a Comment