Saturday, April 30, 2016

Au așteptat 10 minute să vină trenul - Cand au văzut ce trece au LEȘINAT DE RÂS !!!

Unul dintre cele mai urâte momente de către șoferi este acela când trebuie să aștepte la barierele din dreptul unei căi ferate pentru trecerea trenului. Să fim sinceri nimeni nu vrea să îi fie tulburată călătoria de un astfel de moment mai ales că niciodată nu știi cât trebuie să aștepți până trece trenul, pot fi doar două trei minute dat la fel de bine poate fi și o jumătate de oră. Ceea ce veți vedea în imaginile de mai jos este o experiență cu adevărat amuzantă trăită de un participant la trafic chiar într-un astfel de moment de așteptare la o trecere la nivel cu cale ferată.

În imaginile filmate de pe casca unui motociclist se poate vedea cum lumea așteaptă de o parte și de alta a căii ferate ridicarea barierelor șă trecerea mai departe. Dar după o așteptare de lungă durată ( aproximativ 10-15 minute ) iată că motivul pentru care au așteptat și-a făcut apariția, și nu, nu era vorba despre cum ne-am fi așteptat un tren obișnuit.

Se pare că pe tronsonul acela de cale ferată se efectuau niște lucrări iar cei pentru care s-a oprit traficul erau câțiva muncitori care se deplasau cu o mini-platformă pe calea ferată în drumul lor spre lucrare. Din ceea ce se observă aceștia nu erau chiar într-o dispoziție de a munci din gesturile lor reieșind mai mult faptul că își doreau să se relaxeze în loc să depună efort la locul de muncă.

Toată situația a stârnit atât râsete cât și indignare din partea șoferilor care au trebuit să aștepte atât de mult pentru o situație atât de ”inutilă” ar fi spus mulți dintre ei. În orice caz putem să spunem că nu în fiecare zi te întâlnești cu o asemenea situație precum cea pe care ați putut să o vedeți în aceste imagini.

O soluție care ar putea să vină în întâmpinarea unor situații destul de hilare dar neplăcute precum aceasta prin care traficul a fost aglomerat mai mult degeaba ar fi ca în dreptul trecerilor de cale ferată să se construiască totuși pasaje supraterane pe care mașinile să circule continuu și să nu mai existe asemenea momente de blocaj.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment