Thursday, April 14, 2016

Le-a Zis Prietenilor Că Stă În Rulota Asta Mică Și Au Zis Că E Nebun - Dar Când Au Văzut Interiorul Au Rămas Fără Cuvinte !!!

Oricăruia dintre dumneavoastră îi surâde ideea de a avea propriul loc de relaxare în care să nu fie deranjat de nimeni atunci când dorește câteva clipe de singurătate cu propriile gânduri. Ei bine dacă mulți ar putea să creadă că vorbim aici despre un apartament sau o casă trebuie să vă spun că ceea ce veți vedea este mult mai tare decât așa ceva și costă infinit mai puțin... aproximativ 150 de dolari.

Un bărbat, pe numele lui Paul, s-a declarat întotdeauna pasionat de excursiile cu bicicleta. Dar pentru că drumurile erau lungi și istovitoare simtea nevoia să facă și câte un popas unde să se relaxeze și să poată să mănânce ceva. Ei bine pentru aceasta a avut o ideea cu totul și cu totul neașteptată, și anume și-a construit propriul lui loc de odihnă și de luat masa pe care să îl transporte cu bicicleta.

Ei bine iată că așa a ieșt minunăția pe care o puteți vedea în imaginile acestea. La prima vedere pare o rulotă desprinsă parcă din filmul ”The Hobbit” dar în ciuda aparențelor când veți pătrunde în interior veți realiza că spațiul este de-a dreptul generos. Se pare că bărbatul a reușit să optimizeze toate spațiile astfel încât să se poată și odihni fără probleme în momentul în care drumul parcurs pe bicicletă este obositor și să mănânce ori de câte ori îi este foame.

Pe lângă pat, acesta se laudă ca având și o chiuvetă și un aragaz improvizat. Totodată mini-rulota are spații de depozitare a hainelor și un sistem audio și unul de iluminat. Paul a reinventat astfel cu această minunăție un stil de viața care părea din ce în ce mai îndepărtat de oamenii din zilele noastre și anume stilul aventurier care presupune de multe ori explorarea unor locuri aflate la distanțe considerabile de propriul cămin.

No comments:

Post a Comment