Tuesday, November 3, 2015

A Luat O Șurubelniță Și A Îndoit-o Într-un Mod Ciudat - Când Am Văzut Pentru Ce O Folosește, E Absolut GENIAL !!!

Chiar dacă a trecut sezonul estival, sezon în care temperaturile ridicate făceau ca zilnic să consumăm cantități ridicate de lichide și în special unul care e te unge pe suflet într-o zi toridă de vară și anume berea, consumul acesteia pe parcursul celorlalte anotimpuri o pune pe primele trepte ale celor mai vândute băuturi din întreaga lume. În imaginile videoclipului de mai jos veți vedea cum puteți să deschideți berea preferată cu orice obiect pe care îl aveți în gospodărie.

După ce veți privi imaginile de mai jos veți realiza că întotdeauna ați avut la îndemână fără nici măcar să realizați acest lucru un obiect pe care îl puteți folosi ca și desfăcător de bere. Bărbatul acesta vă arată zece moduri prin care puteți să transformați obiecte banale cum ar fi o șurubelniță veche, o cheie fixă, un topor ruginit, un șurub de dimensiuni mai mari și multe alte în adevărate desfăcătoare de bere.

Berea după cum vă spuneam este una dintre cele mai vândute băuturi alcoolice din lume. Aceasta este realizată cu ajutorul a 4 ingrediente fiecare la fel de important ca celălalt și anume: malț, apă, hamei și bineînțeles drojdie de bere. Alcoolul dintr-o astfel de băutură este în medie de 5% iar pentru așa zisa bere fără alcool acesta variază între valorile de 0 și 0,5 %. Se spune că temperatura optimă la care o bere trebuie băută variază între 6 și 8 grade Celsius.

În istorie berea este consemnată ca fiind apărută acum mai bine de 6000 de ani. Cele mai vechi rămășite despre bere au fost descoperite în zona Iranului zielelor noastre. În lumea întreagă există aproximativ 20000 de sortimente de bere care sunt în nu mai puțin de 180 de moduri îmbuteliate.

1 comment: