Wednesday, November 11, 2015

Indianul Asta A Băgat Mâinile În Ulei Încins La 200 Grade Celsius - Fii ATENT Ce Face În Continuare !!!

De multe ori oamenii ne surprind cu unele dintre cele mai trăznite obiceiuri, dar dacă nu ar exista aceștia nu ne-am putea da seama la ce limită poate fi împinsă rezistența corpului uman. După ce veți urmări imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea că această limită întrece orice imaginație a unui om normal și poate să ajungă la performanțe nebănuite.

După cum puteți vedea acest indian face un lucru ca și rutină zilnică ce pentru noi oamenii de rând pare imposibil fără a suferi din greu de pe urma acestui obicei. Mai precis acesta își bagă mâna zilnic în ulei încins de peste 200 de grade Celsius pentru a scoate bucățile de pește prăjit pe care le vinde mai apoi clienților în stradă.

Veți spune oare cum e posibil așa ceva probabil a făcut doar o singură dată acest lucru și a scăpat. Dar stați să auziți povestea impresionantă a acestui indian în vârstă de 65 de ani. Acesta își bagă mâinile în ulei încins de peste 25 de ani și are un restaurant denumit Old Delhi care este faimos în toată zona tocmai datorită modalității de preparare a peștelui care este introdus și scos din ulei cu mâna neacoperită cu nici o măsură de protecție.

Acesta spune că după primele două dăți în care și-a introdus mâna în ulei încins și-a dat seama că nu mai poate păți nimic și a continuat să facă acest lucur de 25 de ani încoace. Acesta recunoaște că motivul pentru care restaurantul său este mai mereu plin este această metodă de preparare a peștelui. El prăjește zilnic peste o suta de kilograme de pește proaspăt ceea ce înseamnă că are un profit destul de bun.

No comments:

Post a Comment