Wednesday, November 11, 2015

Un Grup De Medici Se Roagă Înaintea Unei Operații - Dar Ce Urmează E De-a Dreptul Emoționant !!!

Am fost de părere întotdeauna că medicii din țara noastră nu sunt apreciați la adevărata lor valoare și după ce am văzut imaginile din videoclipul de mai jos mi-am dat seama că așa este. Chiar dacă cei din imagini nu sunt medici români misiunea lor este întotdeauna aceeași și anume de a salva pacientul indiferent de eforturile pe care trebuie să le facă.

Acest grup de medici este format din niște oameni deosebiți și asta pentru că vor să le redea o viață normală la două fetițe siameze născute în urmă cu șase luni în Haiti și care sunt unite în zona abdomenului. Datorită vârstei fragede a acestora intervenția chirurgicală este una dintre cele mai dificile dar dorința de a le salva întrece orice dificultate apărută în proces.

Echipa de medici a reunit nu mai puțin de 18 specialiști atât din Haiti dar și din Statele Unite Ale Americii de la Spitalul pentru copii din Los Angeles. Înainte de a începe operația care a durat nu mai puțin de 7 ore aceștia au oferit un moment emoționant camerelor de filmat și s-au așezat în cerc pentru rugăciune pentu a primi ajutor de la Dumnezeu în reușita lor.

Operația a avut un real succes și cele două micuțe Marian și Michelle au fost separate definitiv fără nici o problemă. După această reușită cele două vor trebui să urmeze un program de fizioterapie intens care se va desfășura sub stricta observație a medicilor.

No comments:

Post a Comment