Wednesday, March 12, 2014

Cum Reacționează Un Model Atunci Când Merge Cu Un Lamborghini de 1250 Cai Putere

)

După cum se știe bărbații sunt de cele mai multe ori atrași de mașinile puternice și rapide dar acesta nu este singurul lor ”viciu” ci pe lânga ele au nevoie și de o domnișoară frumoasă. Combinația acestor două elemente face ca de cele mai multe ori bărbații să o ia razna. Dovadă o stă și numărul mare de vizualizări al videoclipului de mai jos.

Ce este atât de special la acest clip poate vă întrebați ? Ei bine răspunsul este unul foarte simplu urmăriți-l și vă veți da seama imediat.

Ei bine in realitate domnisoara care este și model nu a fost chiar in totalitate pregătită pentru ceea ce avea să urmeze. Informațiile despre acest experiment erau pentru ea de genul că va merge cu o mașină puternică dar nu știa cât de puternică este aceasta așa că în momentul în care s-a așezat pe scaunul din dreapta nu a mai fost așa de sigură pe ea ca până atunci.

Băieții de la Underground Racing cei care s-au ocupat de realizarea acestui clip s-au gândit că aducând o domnișoară atât de frumoasă vor reuși să își promoveze mai ușor firma de tunning și alte servicii pentru autoturisme. La o primă vedere se pare că le-a și reușit având luate în calcul milioanele de vizualizări de care s-a bucurat acest videoclip. Mașina aleasă pentru el a fost un Lamborghini modificat de 1250 cai putere unic pe piața autovehiculelor până în acest moment.

Reacțiile fetei în timpul cursei cu acest Lamborghini au fost dintre cele mai variate dar cu siguranță a trăit cele mai mari emoții de până acum cu mult peste cele pe care le trăiește la prezentările de modă la care ia parte.

La sfârșit s-a declarat încântată de ceea ce a simțit în timpul cursei referindu-se în special la adrenalină. Se pare că nu numai bărbații sunt încântați de mașinile puternice și rapide ci din contră câteodată femeile sunt mult mai entuziasmate decât ei și ar face orice să conducă sau să stea pe scaunul din dreapta al unei astfel de mașini.

No comments:

Post a Comment