Thursday, March 6, 2014

A Lansat o Dronă La 800m Deasupra Oceanului, Când A Văzut Filmarea A Zis Că Nu-i Adevărat !!!

Capitanul Dave Andreson a vrut să arate lumii întregi niște imagini spectaculoase așa că a așateptat cele mai bune condiții meteo pentru a putea să își lanseze drona pe care o deținea ca această să prindă cele mia bune care și unghiuri posibile. După cum veți vedea și dumneavoastră rezultatul este unul senzațional filmarea de la aproximativ 800 de metri altitudine fiind ceva cu care mapamondul nu s-a mai întâlnit până acum.
Acest viedoclip a reușit să surprindă unul dintre cele mai specataculoase momente marine.

El împreună cu soția sa au petrecut luni întregi în bărci pentru a captura cele mai superbe momente ale acestei specii de delfini și a le comprima într-un videoclip pe do durată de 5 minute. În descrierea acestui videoclip Dave a ne prezintă faptul că cea mai mare densitate de delfini se află în sudul Californiei iar imaginile surprinse de el vor releva exact acest lucrul

Delfinul reprezintă un mamifer cetaceu de origine marină care este înrudit cu balena și marsuinul. Sunt cunoscute aporximativ 40 de specii de delfin dși 17 genuri ale acestuia diferite. Delifnul are ca dimensiuni o lungime de aproximativ 1,2 metri în medie iar greutate acestuia aproximativ 40 de kilograme.

Delfinul este răspândit pe întreg mapamondul în special în zona apelor care nu au o adâncime foarte mare și în zonele de coastă. Aceștia sunt animale carnivore care se hrănesc în principal cu pește și calamari.

Delfinii au o perioadă de gestație mai lungă decât cea a omului aceasta întinzându-se pe perioada a 11-12 luni. Nașterea este normală femela dând viață unui singur exemplar care are o lungime de 50-60 centimetri. Speranța de viață a unui asemenea mamifer este cuprinsă între 20 și 30 de ani.

No comments:

Post a Comment