Saturday, April 30, 2016

Ce se întâmplă pe o autostradă din Germania când are loc un accident cu coada de 4 km

În traficul zilelor noastre au loc tot mai des incidente destul de neplăcute. Acest lucru se datorează în primul rând creșterii numărului de autovehicule, iar odată cu această creștere au crescut și numărul șoferilor mai puțin responsabili și prevăzători din trafic. Ce trebuie să se întâmplă totuși când faptul este deja consumat și autoritățile trebuie să acționeze în cel mai scurt timp chiar și în cele mai greu accesibile locuri?

Răspunsul îl puteți lua din imaginile pe care le puteți urmări în videoclipul de mai jos. În situația de față un accident extrem de grav a avut loc pe una dintre autostrăzile din Germania. Având loc la o oră de vârf traficul ar fi trebuit teoretic să îngreuneze intervenția salvatorilor. Și totuși acestu lucru nu s-a întâmplat pentru că deși erau mașini cât vezi cu ochii și coada era de aproximativ 4 kilometri, disciplina nemțească și-a spus cuvântul.

Aveți așadar un exemplu extremu de util care ar trebui urmat și de șoferii de la noi din țară care de multe ori pun ”bețe în roate” și nu au nici cel mai mic respect pentru echipajele de poliție, ambulanță sau pompieri aflate în misiune cu semnalele luminoase dar și acustice pornite.

Dragi șoferi va trebui să vă gândiți de două ori înainte să încălcați regulile de circulație mai ales că acest lucru poate însemna pierderea unei vieți. Mai mult decât atât gândiți-vă că puteți din nefericire în situația victimelor, iar la locul accidentului să nu se poată ajunge tocmai dintr-un comportament asemănător cu al dumneavoastră.

Trebuie să luăm exemplu de la popoare în care există o anumită rigurozitate, și să le punem în aplicare și la noi pentru ca la rândul nostru să putem emite pretenția de a fi respectați de ceilalți participanți la trafic.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment