Monday, April 11, 2016

A Dat Foc La 7000 De Bețe De Chibrit - Rezultatul Întrece Orice Imaginație !!!

Cred că este mai mult decât necesar în cazul acesta să vă atenționez că nu este indicat să încercați la voi acasă ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos. Chiar dacă veți crede că aveți totul sub control și nu există nici o problemă se poate să vă treziți oricum cu pompierii la ușa dumneavoastră probabil alarmați de vreun vecin mai panicat așa că este mai bine să priviți relaxați acest experiment.

Un utilizator mai puțin cunoscut internauților de pe Youtube a dorit să realizeze după cum spune el un ”experiment spectaculos” și la prima vedere se pare că i-a reușit fără nici un fel de incident. Cel puțin așa reiese din ce a filmat cu propria cameră. Acesta s-a gândit că procesul de ardere a unui băț de chibrit este destul de interesant așa că pentru a veni cu ceva de-a dreptul inedit a pus cap la cap un număr de aproximativ 7000 de bețe de chibrit. Destul de impresionant nu-i așa?

Ei bine după ce le-a așezat cu cea mai mare meticulozitate a venit și momentul mult așteptat și anume aprinderea primului băț din cele aflate laolaltă bineînțeles folosind tot un băț de chibrit. ”Turnul” pe trei nivele s-a aprins repede fiecare nivel inferior transformând în scrum instant ”etajul superior”.

Spectaculos sau nu în doar câteva zile acest experiment a impresionat cei peste 2 milioane de utilizatori care l-au vizionat astfel că a ajuns celebru pe întreg mapamondul. Încă o dată vă avertizăm că nu este bine să faceți așa ceva la voi acasă, dar totuși dacă v-ați hotărât să riscați ar fi bine să puneți mai multe bețe de chibrit laolaltă și să doborâți acest ”record” de ”doar 7000 de bețe de chibrit.

No comments:

Post a Comment