Tuesday, September 29, 2015

Hoțul A Încercat Să Fugă Cu Prada - Dar Stai Să Vezi Ce Pățește La FINAL !!!

V-ați întrebat vreodată dacă zicala ”Fie roata și pătrată, tot se-ntoarce ea odată!” este adevărată? Probabil mulți vor spune că aceasta este doar o vorbă din bătrâni care nu își mai găsește transpunerea și în zilele noastre. După ce veți vedea imaginile din videoclipul de mai jos vă veți schimba radical părerea cu siguranță.

Nu degeaba v-am întrebat de proverbul de mai sus pentru că el reflectă întocmai situația care se petrece în imaginile pe care le veți vedea în continuare. Așadar este bine de știut că atunci când vrem să facem un lucru rău sau vrem să păcălim pe cineva această acțiune a noastră mai mult ca sigur se va întoarce împotrivă și ne va face poate și mai mult rău decât am făcut noi în situația inițială.

Același lucru l-a pățit și acest bărbat care se pare că a vrut să fure un bun ce nu-i aparținea și a sfârșit în final ca el să fie păgubitul. După ce a oprit în mare grabă mașina lângă trotuarul din fața casei victimei acesta a fugit și a luat pachetul ce se afla în dreptul ușii lăsat de curier. Nu a apucat să pună mâna pe el prea bine pentru că victima a auzit toată zarva de afară și a ieșit să își apere teritoriul.

Speriat bărbatul a început să fugă spre mașină și nu a mai ținut cont de pachet lăsându-l în spate. Dar ca și cum acest lucru nu ar fi de ajuns victima sa i-a dat o lecție pe care nu o va uita toată viața. Ajuns în dreptul geamului mașinii acestuia el i-a sustras poșeta concubinei hoțului care se afla pe locul din dreapta șoferului.

No comments:

Post a Comment