Saturday, September 5, 2015

Cum Dau Samsarii De Mașini Kilometrajul Înapoi În Doar Câteva Secunde !!!

Există din ce în ce mai multe mașini la mâna a doua aduse din țările mai dezvoltate ale Uniunii Europene încât achiziția unui model de acest gen nu mai deranjează pe nimeni. Ceea mulți dintre noi știu probabil este faptul că cei care aduc aceste mașini le modifică kilometrajul fie la sursă de unde le procură fie după ce le aduc în țară. În aceste condiții ne punem tot mai des întrebarea se merită să mai cumperi o mașină adusă din afară când în aproape 100% din cazuri acestea au un număr de kilometri în bord dar reali numărul lor este dublu sau poate și mai bine?

Vă vom arăta în imaginile de astăzi metoda pe care unii dintre samsari o aplică în momentul în care cumpără o mașinî din Germania spre exemplu și înainte de a pleca cu ea spre țara noastră îi ”ajustează” numărul de kilometri pentru a obține un preț mai bun și pentru a o vinde cât mai repede.

Acest proces după cum puteți vedea este unul foarte simplu și nu îi costă nici foarte mulți bani pe așa zișii samsari. Cum puteți vedea acest Volkswagen Golf 4 are un număr de kilometri reali de peste 298000 ceea ce înseamnă enorm pentru un motor și în aceste condiții e greu de crezut că cineva s-ar încumeta să cumpere o asemenea mașină. Dar iată că folosind dispozitivul din imagini în mai puțin de două minute kilometrii efectuați de mașină scad cu peste 120000 ca și când aceasta ar fi numai bună de cumpărat pentru o mașină second hand.

Așadar aveți grijă de unde cumpărați mașini la mâna a doua pentru că puteți fi păcăliți pe față de acești indivizi. Gândiți-vă bine înainte de a da o sumă însemnată de bani pe o astfel de mașină și dacă totuși vă hotărâți mergeți și faceți o verificare mai întâi pentru a afla numărul de kilometrii reali.

No comments:

Post a Comment