Saturday, July 16, 2016

A Umplut O Piscină Cu 3000 De Sticle De Cola La 2 Litri - Stai Să VEZI Când Se ARUNCĂ În Ea !!!

Este probabil cel mai cunoscut brand la nivel internațional în ultimii 100 de ani. Coca-cola căci despre ea este vorba este băutura carbogazoasă care a făcut istorie în întreaga lume încă de la 1886 când John Pemberton a creat-o. Deși pare greu de crezut aceasta a fost inițial considerată medicament și nicidecum nu se gândea la utilitatea pe care o are în zilele noastre, mai ales în cele mai călduroase dintre ele.

Dar iată că renumele ”medicamentului” cola a fost transformat de un om de afaceri american pe numele său Asa Griggs Candler în cel mai de succes brand al secolului trecut. Rețeta originală a acestei băuturi este alcătuită dintr-un amestec de zahăr, împreună cu uleiuri de portocală și lămâie și nu în ultimul rând vanilie. Celelalte ingrediente sunt în cantități mici pe lângă acestea și nu au contribuție la gustul băuturii.

Deși pare greu de crezut firma mamă distribuie doar concentratul pentru ”Coca-Cola”. Acesta este achiziționat de diverse companii licențiate de către aceasta și îmbuteliat în diferite ambalaje cum ar fi sticlele de plastic de diferite dimensiuni, sticlele returnabile în principal de 0.25 ml și cutiile de metal. În România Coca-Cola a început să fie promovată abia după anul 1989 cu câteva campanii media de piață agresive care au confirmat supremația vânzărilor produsului pe acest segment de băuturi carbogazoase și la noi.

În imaginile din acest videoclip veți vedea pasiunea pentru celebra băutură carbogazoasă dusă chiar până la extrem. Aproape 3000 de sticle de cola sunt răsturnate într-o piscină, iar pentru ca totul să fie mult mai palpitant peste ele sunt aruncate și câteva găleți de Mentos și mai mulți saci de gheață. Continuarea? Absolut interesantă...

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment