Thursday, October 6, 2016

Să Bagi Un ARC De SUSPENSIE La O Presă Hidraulică E Mai PERICULOS Decât Te-ai Fi Așteptat !!!

În ultima vreme un canal de youtube a făcut senzație pe internet și a adunat zeci de milioane de vizualizări, acesta este denumit sugestiv ”Hydraulic Press Channel” și nu cred că mai trebuie să menționez că se ocupă cu tot felul de experimente pe care le realizează cu ajutorul unei prese hidraulice. Am ajuns astfel să vedem dacă fac față presei hidraulice tot felul de obiecte de la ursuleți de pluș, la telefoante iPhone 7, grenade și multe altele.

După cum veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos și cum îl veți auzi pe creatorul acestui canal, următorul experiment este unul dintre cele mai stupide făcute vreodată dar se vrea a se testa rezistența unui arc de suspensie de la o mașină, și cine știe poate acest lucru te va interesa. Arcul folosit pentru acest experiment este de la un autoturism Toyota, acestea fiind recunoscute pentru produsele de bună calitate pe care le fabrică.

Pentru a proteja aparatura din jur în centrul arcului a fost montată o bară de fier care să coboare odată cu presa și să nu îi permită acestuia să sară la presiunea exercitată asupra lui. După cum puteți vedea arcul sub presiunea presei rezistă destul de bine chiar dacă s-a îndoit până la maxim acesta a încercat să revină la o formă cât de cât inițială semn că este destul de bine construit și face față unor obstacole serioase în utilizarea de zi cu zi.

Chiar dacă creatorul a catalogat stupid acest experiment, eu cred că este unul destul de util pentru a vedea cum se comportă astfel de obiecte supuse unor presiuni inimaginabile care poate în practica de zi cu zi nu le pot întâlni. Dacă ți s-a părut și ție interesant acest experiment și dorești să împărtășești comentarii cu prietenii tăi, atunci distribuie-l mai departe pe rețelele de socializare.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment