Monday, October 10, 2016

Pilotul A Încercat Să Aterizeze Cu Avionul În Condiții EXTREME, Dar Stai Să Vezi Când Atinge Pista !

Chiar dacă nu ai teamă de zborul cu avionul imagini precum cele pe care le vei vedea în videoclipul de mai jos îți vor da cu siguranță fiori pe șira spinării. Lucrurile nu merg întotdeauna așa cum piloții își doresc și lucrul acesta este influențat în primul rând de condițiile meteorologice. Într-un sondaj realizat în rândul acestora vântul este principala problemă de care se tem la aterizare cei mai mulți dintre ei și veți vedea și voi în cele ce urmează, de ce.

Un avion se pregătește să aterizeze pe aeroportul din Praga, capitala Cehiei într-o după-amiază extrem de mohorâtă. La altitudine joasă vântul pare să sufle cu o intensitate amenințătoare iar avionul se apropie într-o poziție ciudată de pista de aterizare. În doar câteva secunde pilotul are de luat câteva decizii ce i-ar fi putut costa viața atât pe membrii echipajului cât și pe pasageri.

Aterizarea din cauza vântului nu poate avea loc și avionul pare să se izbească cu roțile de pistă pentru ca mai apoi să își continue zborul pentru o a doua încercare de aterizare. Cea de-a doua încercare este și cea norocoasă dar sunt convins că atât piloții dar mai ales pasagerii au tras o sperietură puternică și mulți dintre ei probabil s-au gândit că urmează dezastrul. Din fericire lucrurile s-au terminat cu bine.

Asemenea momente se întâmplă destul de rar dar aici se vede și stăpânirea de sine a piloților și experiența care îi ajută să nu își piardă cumpătul nici chiar în astfel de situații. Totul e bine atunci când se termină cu bine spune o vorbă veche așa că și în cazul de față cei care au luat parte la eveniment pot răsufla ușurați că se află în siguranță pe pământ din nou.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment