Sunday, October 9, 2016

MORI DE RÂS !!! ”Maria, Maria vine soțul tău acasă, ascunde-mă repede ”

Fie că ești bărbat sau femeie o să ai multe învățături de tras după ce vei vedea imaginile din videoclipul de mai jos. Nu știu câți dintre voi nu vor gusta gluma dar mai mult decât atât este faptul în sine și după cum spune și concluzia din final ” de multe ori este bine să rămâi exact unde ești”. Nu pot fi mai mult decât deacord cu acest lucru se aplică astăzi în viața noastră de zi cu zi extrem de des.

Așadar povestea este simplă și nerecomandabilă să fie pusă în practică indiferent de care parte a baricadei te-ai afla. O ”doamnă” respectabilă pe numele ei Maria din câte se pare, aude pașii soțului care vine în apartamentul conjugal. Aflată în plin fapt cu amantul ei, aceasta hotărăște să îl ascundă unde altundeva decât în dulapul de haine. Dar fără să aibă prea mult răbdare și speriat de furia soțului acesta îi semnalează că va fi găsit acolo.

Atunci îi vine femeii ”strălucita” idee să îl ascundă pe amantul destul de slăbuț într-o valiză. Îl bagă pe bărbat în valiză dar în același moment în care reușește să o închidă intră în scenă și soțul acesteia. Surprins și disperat să își țină soția lângă el crede că va fi părăsit de aceasta și pentru a o împiedica să facă acest gest nebunesc ia valiza destul de grea cu amantul înăuntru și o aruncă pe fereastră.

Mișcare rea pentru amant care dacă își vedea de locul lui în șifonier mai avea o șansă de scăpare și dacă își vedea și de treaba lui și nu se încurca cu femei meritate stătea și mai bine. Dacă ți-a plăcut această parodie nu uita să o distribui mai departe și prietenilor tăi pentru a vă amuza împreună.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment