Monday, October 10, 2016

MORI DE RÂS !!! Cum Reacționează CÂINII La MAGIE !

Oamenii sunt fascinați încă de la aparița primilor scamatori de numerele acestora, iar asta nu este de mirare mai ales că de-a lungul timpului au existat așa ziși iluzioniști de mare talent. Dar niciodată poate nu ne-am pus întrebarea cum ar reacționa alte ființe atunci când în fața lor are loc un asemenea act de iluzionism. Ei bine cineva s-a gândit și la asta și în imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea ce se întâmplă atunci când încerci să păcălești un câine și faci să-i dispară hrana din fața ochilor.

Chiar dacă ar părea o banalitate următorul truc vă spun că reacțiile patrupedelor sunt de-a dreptul amuzante și vă invit să le vedeți pe toate pentru că sunt convinsă că vă veți amuza și voi și vă vor face ziua mai bună. Trucul pe care acest finlandez îl face este unul relativ simplu în breasla aceasta a magicienilor, dar elementul surpriză în toate aceste reprezentații ale lui sunt animalele, ele sunt cele pentru care acest bărbat execută numere de iluzionism de tot felul.

Acești câini sunt luați pur și simplu prin surprindere când văd că le dispare mâncarea chiar de sub nas, mirarea este cu atât mai mare cu cât înainte să o adulmece și să îndrepte botul spre ea aceasta s-a aflat permanent în câmpul lor vizual. Dar la un moment dat unul dintre câini parcă se întoarce spre camera care filma și pare să zică ”Serios acum unde a dispărut”. Trebuie să recunoaștem că ideea creatorului acestui clip este una extrem de inedită și amuzantă.

Dacă ai și tu clipuri amuzante cu câinii sau pisicile tale atunci lasa-le mai jos într-un comentariu și ajută-ți animăluțul să devină vedetă pe internet. Cele mai amuzante momente vor fi publicate pe blog pentru a fi văzut de întreaga lume. Dacă ți-a plăcut acest videoclip nu uita să îl distribui mai departe și prietnilor tăi, mai ales cei pasionați de animale, pentru a se amuza și ei.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment