Saturday, October 1, 2016

Ce GLUME De AUTOBAZĂ Au Pompierii Aștia În Ei !!! Fii ATENT Ce-i Fac Colegului Somnoros !

Dacă te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă atunci când pompierii nu sunt în misiune și salvează vieți cu dăruire și curaj, ei bine acum ai ocazia să vezi ce se întâmplă într-o zi obișnuită în care aceștia se află în unitate pentru diverse activități care au legătură cu această meserie extrem de grea. Urmărește așadar imaginile din videoclipul de mai jos și poate că te vor amuza așa cum am pățit și eu când le-am văzut prima dată, dar pe de altă parte te pot și contraria.

Imaginile au fost filamt de un coleg al celor care au pus la cale această farsă. Ce s-a întâmplat mai precis? Unul dintre colegii pompierilor se pare că nu a dormit prea mult cu o seară înainte să intre în serviciu și a găsit câteva momente în sala de ședințe de a pune capul pe masă și a se odihni. Dar nu a fost exact ceea ce se aștepta el și în câteva secunde totul s-a transformat într-o farsă genială.

Colegii somnorosului au simulat o alarmă făcând zgomot excesiv în jurul acestuia. Bărbatul parcă picat de pe altă planetă a dat să fugă pe ușă pentru a ajunge cât mai repede la urgența declanșată. Dar nu au durat decât câteva secunde să își dea seama că totul este o farsă când a văzut că toți ceilați se uită la el și au început să râdă în hohote. Probabil că de acum înainte nu va mai face imprudența să doarmă în fața colegilor.

Nu de alta dar s-ar putea să se trezească cu o farsă și mai ”barbară” din partea acestora, și cu siguranță nu vrea să fie primul pe pielea căruia se încearcă așa ceva. Dacă ai și tu cunoștințe despre astfel de farse petrecute fie în unitățile de pompieri fie în altă parte atunci nu ezita să ne povestești într-un comentariu ”experiența” pe care ai auzit-o sau de ce nu chiar ai simțit-o pe pielea ta.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment