Sunday, August 21, 2016

Șoferița Bucureșteancă A Dat De Două Ori Peste Săracul Biciclist - Stai Să VEZI Cum Se ”RĂZBUNĂ” Acesta !!

Sunt arhicunoscute problemele din trafic ce vizează bicicliștii. Aceștia nu au piste create special pentru deplasare astfel că trebuie să meargă pe partea carosabilă unde au aproape același drepturi ca ceilalți participanți la trafic, dar unde din păcate nu sunt respectați deloc. Veți vedea un caz de-a dreptul șocant petrecut ziua în amiaza-mare în București cu un biciclist care circula regulamentar și o șoferiță arogantă.

În imaginile filmate de biciclist cu camera de pe cască putem să vedem cum o șoferiță aflată la volanul unei mașini marca Seat îi taie calea fără nici o jenă. Acesta se oprește și îi bate în geam pentru a o atenționa ce a făcut, dar lucrurile nu iau sfârșit aici cum s-ar așteptat toată lumea ci urmează o adevărată ”dramă”. Șoferița ofensată îi aruncă cuvinte grele dar nu se oprește aici și în loc să își continue drumul începe să îl urmărească pe biciclist.

Când acesta își dă seama că este urmărit încetinește și trage pe dreapta, dar ce să vezi aceasta dă efectiv peste el cu mașina și încearcă să fugă de la locul accidentului. Bărbatul o urmărește și aceasta mai dă o dată peste bicicleta lui lăsată pe dreapta. Un echipaj de poliție este alertat de biciclist și aceștia îi pun față în față pe cei doi implicați în incident, dar ce să vezi chiar dacă se vede clar pe imagini că este vinovată nu o singură dată ci de trei ori, șoferița tot ea face gălăgie și îi zice să-și facă un control psihologic biciclistului.

În final rămâne ca imaginile să fie prezentate poliției și aceștia să ia măsuri împotriva nesimțitei. Acest comportament este unul care trebuie condamnat și mai mult decât atât persoanelor de acest gen răzbunătoare mai ales când ele greșesc ar trebui să li se suspende permisul pe o perioadă pentru a înțelege că nu ele fac legea pe străzi și că regulile de circulație sunt făcute să fie respectate.

Sursa: Youtube.com

2 comments:

  1. Si cum s-a terminat prietenas pana la urma? A scapat doamna?

    ReplyDelete
  2. Si cum s-a terminat prietenas pana la urma? A scapat doamna?

    ReplyDelete