Sunday, August 21, 2016

Mirele Și-a Pus O Șapcă Albă În Cap Și A Început Să Danseze - Când A Intrat MIREASA În Scenă Am Zis Că Nu-i Adevărat !

Nunta este pe bună dreptate cel mai frumos eveniment din viața unui om. Aceasta este o zi specială pentru că mirii sunt în centrul atenției pe tot parcursul ei iar cei ce fac posibil acest lucru sunt invitații care iau parte la eveniment. Dar pentru a atrage atenția și mai mult a invitaților cuplul a cărui nuntă a fost surprinsă în imaginile de mai jos a ales un moment special care să înlocuiască dansul mirilor. Și le-a ieșit mai bine decât se așteptau aș putea spune.

Cei doi tineri căsătoriți au ales să treacă peste valsul mirilor și să se adapteze la zilele noastre, astfel că momentul artistic a fost tot un dans, dar unul a regretatului rege pop, Michael Jackson. Dansul din melodia Smooth Criminal este probabil cunoscut de fiecare dintre voi, stilul unic al lui Michael Jackson de a-l realiza nu are cum să nu îți rămână întipărit în minte, dar iată că de data asta dacă nu ai fi știut de la bun început cine îl execută ai fi putut să-l confunzi chiar cu el pe dansator.

Și bineînțeles nu din cauza pălăriei care îi acoperă ochii ci datorită mișcărilor bine executate. Din ”sceneta” dansului a făcut parte și iubita lui soție dar și cavalerii și domnișoarele de onoare. Așadar a fost un moment pregătit în cele mai mici detalii care a făcut deliciul invitaților și care a fost apreciat de aceștia la maxim, dovadă fiind aplauzele și strigătele lor din final.

Iată că de multe ori o schimbare din tipicul cu care ne-am obișnuit poate fi exact lucrul mult așteptat de toți pentru a nu răspunde la întrebarea ”Cum a fost la nuntă?” cu banalul ”Ca de obicei”. Dacă ți-a plăcut și ție acest dans al mirilor atunci distribuie-l și prietenilor tăi pentru a-l viziona și ei !

Sursa: Youtube.com

1 comment:

  1. si eu daca ma pis pe blogul asta o sa zici ca nu-i adevarat? ce titluri ieftine

    ReplyDelete