Wednesday, August 17, 2016

Cea Mai INEDITĂ Metodă De Copiat A Fost Inventată De Un Elev Din Franța ! Fii ATENT Aici:

Fie că ești elev sau student, profesor sau părinte trebuie să vezi neapărat ce l-a dus pe elevul acesta din Franța mintea. Trebuie să vă recunosc că personal am fost probabil cel mai dezastros elev la copiat pentru că singura dată când am încercat să fac acest lucru am fost prins în mai puțin de 1 minut, din păcate pe vremea aceea youtube.com nu exista și metodele ”din afară” ajungeau mai greu la urechile noastre, așa că pentru cei ce consideră util sau sunt doar curioși le recomand aceaste imagini.

Când am văzut că pune penarul pe masă am crezut că încearcă să ne arate vechile trucuri cu copiuțele în penar, dar abia apoi am realizat că ceea ce a inventat băiatul asta e cu totul și cu totul revoluționar. La un moment dat din penar iese o foaie de hârtie pe care pot fi trecute o mulțime de informații prețioase care vă pot ajuta în timpul unui test. Mai mult decât atât penarul pare unul cât se poate de obișnuit și nu va da de bănuit nimănui.

Partea interesantă abia apoi apare când vă veți da seama că mecanismul de afișare și ascundere a copiuței este controlat de la distanță de către cel ce îl utilizează cu ajutorul unui buton montat pe obiectul de scris. Mecanismul este unul destul de simplist nu este greu și în acest caz dacă cineva încearcă să verifice penarul nu va bănui niciodată că greutatea acestuia nu este dată doar de obiectele de scris aflate în el.

Chiar dacă această metodă pare că mai poate fi perfecționată astfel încât să fie afișată poate și mai multă informație utilă trebuie să recunoaștem că ideea elevului francez este una cât se poate de năstrușnică și eu personal nu m-am gândit sau nu am mai văzut la altcineva o asemenea idee. Voi ce părere aveți despre ea?

Sursa: Youtube.com

2 comments:

  1. Ar trebui sa vedeti filmele tip "Class"

    ReplyDelete
  2. Ingenioasa, dar de obicei se spune sa iti lasi pe masa doar uneltele de scris si un anumit numar de foi. Din cate imi dau seama poate fi doar o fituica, nu reusesti sa scri prea mult pe ea ca sa fie foarte utila. :))
    La noi se practica foarte mult casca si sufleorul. E mai util :))

    ReplyDelete