Friday, April 15, 2016

Japonezii Au Inventat ”TRENUL INVIZIBIL” !!! Uite Cum Arătă Minunea TEHNOLOGIEI Ce Va Fi Dat În Circulație Din 2018

Nu mai este o surpriză pentru nimeni că japonezii sunt cei mai avansați în domeniul tehnologiei. Se pare că din ”Țara Soarelui Răsare” se dă ora exactă în ceea ce privește mai nou cele mai neobișnuite inovații. Japonezii vor astfel să își păstreze titlul de ”tătici ai tehnologiei” pe care l-au dobândit în ultima jumătate a secolului trecut.

Așadar japonezii sunt pe cale să aducă în practică un nou concept de ”tren fantomă”. Unul dintre cei mai cunoscuți arhitecți din Japonia pe numele lui Kazuyo Sejima a venit cu un proiect de-a dreptul revoluționar pentru a celebra ce-a de-a o suta aniversare a companiei feroviare ”Seibu Holdings”. Trenul proiectat Sejima pare la prima vedere invizibil și se crede că va aveaa prima plecare din Tokyo în jurul anului 2018.

După cum spuneam el pare la prima vedere invizibil dar nu va fi chiar așa acesta este proiectat din niște materiale care îi permit întregii garnituri să se ”contopească” cu peisajul zonei unde circulă.

Mulți compară deja greșit acest tren super-reflectorizant cu mai vechile concepte de ”invizibilitate” aduse pe piață de cei de la Land Rover pentru mașini și cei de la Samsung pentru camioane. După cum puteți vedea și în videoclipul acesta tehnologia de la Land Rover nu este asemănătoare cu ceea ce se vrea de la conceptul acestui ”tren invizibil”.Trenul celor de la Seibu Holdings este doar super-reflectorizant.

Chiar dacă gurile rele afirmă că această invenție poate produce adevărate tragedii pe bandă rulantă, se pare că societatea rămâne la obsesia apărută încă din trecut de a folosi mijloace de transport invizibile. Așadar cu siguranță nu va mai trece mult timp și se vor construi și mai multe astfel de ”trenuri invizibile”.

1 comment:

  1. Nu vad rostul acestor vehicule...sa mearga nu sa nu se vada...dc sa nu se vada, sa nu trebuiasca vopsite si lacuite? :)))

    ReplyDelete